productie
Respect voor mens en milieu

De basis van de tous les chéris collectie is het vakmanschap van de mensen waar we mee werken en de kwaliteit van materialen.

Het atelier 

De collectie wordt gemaakt in het ateliervan Nika Siv, onderdeel van KUKA. Dat is gevestigd in Slovenielidstaat van de Europese Unie. 

Goede werkomstandigheden en betalingen worden volgens regelgeving van de landelijke overheid toegepast. 
Directeur Dejan Lotric deelt onze visie op verantwoord ondernemen (en speelt gitaar in een metalband :-)).

Daarnaast zijn we voorzichtig begonnen met locale productie bij studio RYN ( http://www.studioryn.nl) in Arnhem – Reinder Smith en Sjaak Hullekes voeren daar de regie,

Transparantie bij tous les chéris

Tous les chéris is een feite een project waar veel ZZP'rs aan bijdragen, naast een paar gotere ondernemingen met personeel. 

Het is belangrijk in zo'n team van onafhankelijke mensen dat iedereen weet hoe de zaken geregeld zijn. Dat werkt gemakkelijker en schept meer onderling vertrouwen. Dus delen we dat ook graag met onze klanten.

Meer weten?

Kijk onder ieder artikel eens naar de bijlage. Hierop staat waar de stoffen en accessoires vandaan komen, wat de prijs ervan is en hoeveel waarde vakmanschap en arbeid eraan toevoegen. Dat is best verrassend.

Tip: als je echt een verantwoord cadeau geeft kun je misschien overwegen de bijlage te printen en bij je pakje te geven.