Veilig betalen bij Tous les Chéris.


SSL Certificaat
De webwinkel van tous les chéris maakt gebruik van een SSL certificaat. Dit betekent dat alle gegevens versleuteld worden verzonden en alleen leesbaar zijn voor de ontvanger. Hierdoor zijn jouw gegevens beveiligd en kunnen niet onderschept worden.

Voor de afhandeling van betalingen maken wij gebruik van een Pay.nl internetkassa.

Pay.nl is een Nederlandse  Payment Service Provider die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcardacquirers. Voor meer informatie over Pay.nl verwijzen wij je graag naar de website 

Je kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalwijzen:

Met CADEAUKAARTEN

Met je bank account

·        iDeal

·        Bancontact-Mister Cash

·        Sofort banking eCommerce

·        Paypal (Mastercard en Visa)

·        Giropay

  • paysafe card

  • MyBank

  • Billink

Via je rekening

  • Overboeking

  • Achteraf betalen

Over PayPal

Met PayPal kun je je online aankopen gemakkelijk, snel en veilig betalen. Ook met credit card. Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten zonder dat uw bank- of betaalgegevens worden gedeeld met de verkoper. Ga naar de site van PayPal voor meer informatie.

En dan?

Zodra wij je betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verstuurd.

Wil je jouw bestelling graag zo snel mogelijk ontvangen? Dan adviseren wij je met Ideal, Mister Cash of Paypal te betalen. Bij een bankoverschrijving duurt het namelijk enkele dagen voordat wij je betaling hebben ontvangen.